Vaste donaties

CODE NL1998 APA-Liliane Fonds / Bebob Design
PROJECT Bemiddeling donatie
KOSTEN Projektkosten
SPONSOR Bebob Design B.V.

Al jaren ontvangt de stichting een donatie van Bebob Design B.V., te Amsterdam. Sinds 2003 is daar besloten vaste percentages beschikbaar te stellen. Vanaf 2003 komt de donatie tot stand door een afdrachtsregeling van 5% van de algehele winst van Bebob Design B.V. alsmede 5% van de omzet van GISO Verlichting gerealiseerd door Bebob Design B.V., terwijl van de laatstgenoemde 5% een klein deel naar het Liliane Fonds gaat.

Vanaf 1999 bemiddelt Stichting APA in de besteding van de donatie van Bebob Design B.V. die tot stand komt door een deel van 5% van de omzet van Giso Verlichting aan het Liliane Fonds. Het Liliane Fonds richt zich met haar hulpverlening ook op jongeren met een handicap. De bovengenoemde donaties zijn telkens deels ten goede gekomen van een vaste mediator ter plekke en deels aan zogeheten ‘fotobladen’. De vaste relatie mediator in Delhi, India was voorheen zuster Lily, totdat zij werd opgevolgd door zuster Merlit.
Deze zusters hebben jaarlijks een bedrag ontvangen dat zij konden besteden, overeenkomstig de voorwaarden van het Liliane Fonds ten behoeve van hulpverlening aan jongeren met een handicap. Hiervan is jaarlijks een verantwoording van de besteding van de gelden ontvangen.

Bovendien zijn vanaf 1999 een aantal jongeren van ‘fotobladen’ met behulp van donaties ondersteund. Op deze fotobladen staat behalve een foto, een beschrijving van de hulpverlening die reeds geboden is aan de betreffende persoon, maar waar nog een sponsor voor gezocht wordt. Zodoende zijn gesponsord: Eliza Mantargangi, Satish Kumar, Nagaraju Angalakurthi, Esyer Raagi, Kuvijaya Patne, Sankaramma Karpuram, Sheshagiri, Robin Daniel, Mamatha K, Sabeesh, Touthang Seikholen, Ajaya Kumar, Devaki Sahoo, Shirly Maliakel en Padma Devaraj.

nl_NLDutch