Verbeteren loopfunctie

CODE IB 100305 Edi
PROJECT Verbeteren loopfunktie en algeheel functioneren
KOSTEN Rp. 135.000 ( € 12,15 ) voor nieuwe fiets
SPONSOR wordt gezocht

Edi is een jongen van 10 jaar oud en heeft ten gevolge van cerebral palsy ondermeer een beperkte loopfunctie en is hij ADL niet zelfstandig.

Edi is door onze mediator Kadek Wira aangebracht bij de stichting. Aanvankelijk had Kadek hem een rolstoel van de stichting ter beschikking gesteld, maar uit nader onderzoek kwam naar voren dat Edi wellicht met behulp van training en de juiste begeleiding tot zelfstandig lopen kan komen. Marieke de Wit heeft Edi in behandeling willen nemen. Deze behandelingen zijn kosteloos. Twee maal per week wordt Edi samen met zijn moeder middels transport van High 5 Rehab opgehaald en thuisgebracht. Aangevangen is met het toewerken naar het lopen met een rollator. Stichting APA heeft Edi in plaats van de rolstoel een kinderrollator ter beschikking gesteld. Volgens De Wit maakt Edi grote vorderingen.

Tevens blijkt Edi te kunnen fietsen! Het fietsje waarop hij rond het huis fietste was echter veel te klein en bovendien in zeer slechte staat (zonder trappers en met een volkomen versleten zadeltje). Stichting APA heeft hem een nieuwe kinderfiets gegeven.

nl_NLDutch