Transport

CODE NL261000 Rolstoel
PROJECT rolstoeltransport naar Bali, Indonesië
KOSTEN nog onbekend
SPONSOR PZG

De afdeling Ergotherapie van Zorgcentrum Sint Jacob te Amsterdam heeft 12 tweedehands Revab rolstoelen met toebehoren ter beschikking gesteld aan het werk Stichting APA op Bali, Indonesië. Deze rolstoelen zullen aldaar in een depot opgeslagen worden, waaruit mediators van Stichting APA rolstoelen kunnen verstrekken aan mensen met een beperkt tot geen loopvermogen en die zelf geen rolstoel kunnen aanschaffen.

Aanvankelijk leek de offerte gedaan door ABX Logistics B.V. betreffende het transport van de rolstoelen overzee naar Bali de voordeligste. Nadien is de stichting in contact gekomen met PZG oftewel Piloten Zonder Grenzen. Deze organisatie houdt zich bezig met het ‘verzenden van humanitaire hulpgoederen zonder politiek karakter’, via luchtvervoer in het kader van ontwikkelingssamenwerking. PZG heeft toegezegd de rolstoelen te zullen vervoeren naar Indonesië en zorgt ervoor dat er (in principe) geen verzend-en afhandelingskosten aan verbonden zijn.
Aanvankelijk was een transport met PZG gepland in februari jl. naar Java, Indonesië. PZG kan de vracht namelijk niet afleveren op Bali. Helaas ontbrak het Stichting APA dit jaar aan de mogelijheid de vracht in Java op te laten halen en over land naar Bali te vervoeren. Het transport is tot nader order uitgesteld.

Stichting APA is erg blij met de toegezegde medewerking van PZG.

nl_NLDutch