Bouw kamar mandi

CODE IB 260307 Made
PROJECT bouw kamar mandi
KOSTEN begroot op Rp. 4.200.000,00 / € 342
SPONSOR

wordt gezocht

 

Made Sujaya is een jongeman van 20 jaar oud, die na een ziekbed op zijn 13e nauwelijks meer kan lopen. Een diagnose is nooit gesteld, maar feit is dat zijn hele motoriek gestoord is en dat hij ook moeite heeft met praten. Hij kan in en om het huis korte stukjes lopen met okselkrukken. Maar voor langere afstanden is hij rolstoelafhankelijk. Van Senang Hati heeft hij rolstoel in gebruik. Made gaat naar Stichting Senang Hati voor ondermeer Fysiotherapie en deelname aan workshops. Voorlopig logeert hij op het centrum van Senag Hati, maar woont eigenlijk bij zijn ouders. Zijn ouders zijn erg arm. Zij wonen in een eenvoudig huisje zonder toilet en badkamer, waardoor het voor Made moeilijk is om zichzelf te wassen en zelfstandig naar het toilet te gaan. Zo is hij altijd van hulp van anderen afhankelijk is. En dat voor en jonge man…
Stichting APA heeft daarom een plan gemaakt voor de bouw van een badkamer met toilet, die afgestemd is op de mogelijkheden van Made, zodat hij zelfstandig kan functioneren. Hiervoor moet zowel een waterleiding als ook een riolering worden aangelegd.

UPDATE
De bouw heeft uiteindelijk een maand vertraging opgelopen in verband met ceremonies die gehouden werden. De kamar mandi (badkamer met toilet) was klaar in juli 2008.

 

nl_NLDutch